gallery/nons logo

Rahulan kylän ja

norolan nuorisoseuran sivut

Rahulan koulu on nyt Rahula-talo

 

Norolan nuorisoseura ry/Rahulan kylätoimikunta on hankkinut Mikkelin kaupungilta entisen Rahulan koulun kiinteistön maa-alueineen. Kaupan myötä Rahulan koulu on muuttanut nimensä Rahula-taloksi. Osa Rahula-talon tiloista on vuokrattu yrityksille toimitilaksi, suurin osa tiloista jää yhteiseen käyttöön. Yritystiloihin ovat muuttaneet Finnos Oy ja valokuvaaja Mikko Kankainen.

 

Rahula-talolle valmistuu kevään 2020 aikana tila juhlien, kuten syntymäpäivien, häiden tai vaikkapa rippijuhlien paikaksi. Tila muotoutuu myös koulutustilaksi. Tapahtumien käytössä on myös keittiö laitteineen. Tilojen henkilömäärä on 45. Juhlatilaan voi jo tehdä alustavia varauksia kesäkaudelle Yhteystiedot-sivun lomakkeen kautta!

 

NoNS:n johtokunta on jättänyt Veej'jakalle hankehakemuksen, jonka tarkoituksena on saada tukea mm. talon pintaremontille sekä kalustehankinnoille. Hankehakemus on tällä hetkellä tarkistettavana ELY-keskuksessa. Hanke tulee sisältämään myös merkittävän määrän talkootyötä. Hankkeen etenemisestä  seurataan hankkeen blogissa.

 

Talkoot talon kunnostamiseksi ovat edenneet seinäpintojen maalaamiseen. 

 

Hankkeeseen liittyviä lehtijuttuja:

(osa L-S:n maksumuurin takana)

 

Koulu meni, mutta koulu jäi (L-S 26.6.2019)

Mikkeli myy koulun kyläläisille sadalla eurolla (L-S 18.6.2019)

 

gallery/img_3422

Rahula-talo -hanketta seurataan Rahulan kylätalo-blogissa.

Klikkaa otsikkoa alla ja lue uusin juttu!