Kylätalohanke etenee

Keskiviikkona 11.12. kuului mukavia uutisia. Veej’jakajan hallitus oli edellisenä iltana kokouksessaan käsitellyt hankehakemustamme. Veej’jakajalta saatujen tietojen mukaan hankkeemme hyväksyttiin hakemuksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pystymme toteuttamaan kylätalon juuri sen vision mukaisesti, mitä hakemusta kirjoittaessa ajatelimme.

Koululla on täysi hyörinä päällä! Tai siis Rahula-talolla, niinhän me haluamme rakennusta tästä eteenpäin kutsuttavan.

Yrityksille vuokrattavat tilat valmistuvat pian. Näissä tiloissa on maalattu ja vaihdettu lattiamateriaalia. Uuden puolen käytävällä muovimatto on vaihtunut laattaan. Kokonaisuudessaan Rahula-talo alkaa olla siinä kunnossa, että perjantaina 20.12. tiloissa voidaan suorittaa käyttöönottokatselmus ja palotarkastus.

Valmista ei vielä kuitenkaan ole. Yhteisten tilojen maalaaminen alkaa joulun jälkeen, lautalattiat myös hiotaan ja lakataan. Kalustaminen alkaa sitten tämän jälkeen.

Yritystiloihin tulevien vuokralaisten kanssa on myös tehty vuokrasopimukset. Valokuvaaja Mikko Kankaisen studio sekä Finnos oy:n Mikkelin toimipiste muuttavat Rahula-talolle.

Kiitos jo nyt kaikille talkootyötä tehneille ja muille hankkeeseen myötävaikuttaneille tahoille! Meille tulee mahtava kylätalo!