Rahulan kylän ja

norolan nuorisoseuran sivut

Tulevia tapahtumia:

  • Maalaustalkoot Rahula-talolla maanantaina 28.6. klo 17-19. Viimeistellään hankkeeseen kuuluvia maalaustöitä. Maalattavina ainakin pihan leikkivälineitä, portaiden kaiteita ym. Mukaan voi varata esimerkiksi hiontavälineitä. Tervetuloa talkoisiin!

 

  • Kahvakuulatreenit maanantaisin 31.5. - 21.6. klo 18.00 Rahula-talon kentällä. Kovan sateen sattuessa treenit Rahula-salissa. Ohjaajana toimii Juha Palkeinen. Jos mahdollista, varaa oma kuula mukaan (käsipainollakin pärjää). Vapaaehtoinen osallistumismaksu. Tervetuloa!

 

  • Perhepesistä sunnuntaisin 6.6. alkaen klo 16 Pallokentällä (Linnasentaipale). Huom! Pelaillaan siten, että myös lapset voivat osallistua peleihin!

 

  • Hoitavaa & tasapainottavaa joogaa Rahula-talolla tiistaisin 8.6., 15.6. ja 22.6. klo 18-19. Ohjaajana Jooga & meditaatio ohjaaja, Life Coach Eeva Ojalehto/ Unelma Elämä. Hinta 10€/kerta (maksu käteisellä tai maksukortilla). 

    Kehoa ja mieltä hoitavaa ja tasapainottavaa joogaa. Harjoitukset sisältävät myös mm. hengityshajoituksia ja rentoutumista. Joogassa pääset nauttimaan oman kehon liikkeestä pehmeällä tavalla. Jooga vaikuttaa myönteisesti mm. ryhtiin, tasapainoon ja kehon liikkuvuuteen. Harjoitukset vaikuttaavat myös hoitavasti sisäelinjärjestelmään ja hormonitoimintaan sekä ja hermostoon rauhoittavasti. Jooga sopii kaikille ja aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Joogan jälkeen olo on kokonaisvaltaisesti tasapainottuneempi, tyynempi ja levollisen onnellinen.

    Harjoitukset ovat ulkona ja sateen sattuessa sisällä.

 

  • Kyläsuunnitelmailta ke 9.8. klo 17 alkaen Rahula-talolla. Kahvit ja pientä iltapalaa suunnittelun lomassa.

 

 

 

Kaikissa talkoissa ja tilaisuuksissa muistamme turvavälit ja noudatamme voimassaolevia kokoontumisrajoituksia. Muistathan, että flunssaoireisena ei voi tilaisuuksiin osallistua!